Преміум колекція від Delsey Turenne PREMIUM
Інтернет магазин Delsey представляє новинку цього року – це преміум серія валіз Turenne PREMIUM.

Turenne PREMIUM - це сучасний, мінімалістичний стиль у поєднанні з легкістю та міцністю, що робить його культовою валізи в колекції DELSEY. Валіза з новими технологіями, USB-портом або цифровими вагами для подорожей без стресу!

Turenne Premium – валізи з оригінальною протиугінною блискавкою ZIP SECURI TECH. Ця унікальна система закривання в 3 рази стійкіша до проникнення, ніж звичайна блискавка, і забезпечує оптимальний захист вашого багажу. Собачки також посилені, вони втричі міцніші, ніж звичайні. Оригінальна протиугінна блискавка – ваш найкращий союзник для безпечної подорожі. Також це кодовий замок TSA – він дозволяє захистити свій багаж, використовуючи власний особистий код, і водночас дозволяє транспортній службі безпеки (TSA) перевіряти ваш багаж за допомогою спеціального ключа, не пошкоджуючи його. Замок розташований у верхній частині багажу, щоб вам було легше відкривати та закривати валізу.

Turenne Premium має вбудований індикатор ваги на бічній ручці. Терези дуже прості у використанні: просто підніміть валізу за бічну ручку і її вага відобразиться на екрані. Не забудьте перевірити максимальну вагу, дозволену вашою авіакомпанією.

Turenne Premium - виготовлений з високоміцного полікарбонату, що забезпечує захист ваших найцінніших речей. Його сучасний дизайн відрізняється ексклюзивною та якісною зернистою текстурою. Стиль та безпека гарантовані у всіх ваших чудових подорожах. Нові колеса. Чотири подвійних, посилених, маневрених коліс, що обертаються на 360°

Плюс до всього сказаного, Delsey продумали внутрішній дизайн, що також важливо. Приємний колір підкладки, сумка для білизни, сумка для взуття, два відділення на блискавці, набір ремінців та численні кишені. Упаковка вашої валізи ще ніколи не була такою приємною!

ПОДОРОЖАЙТЕ СТИЛЬНО І З ПОВНИМ СПОКОМОМ!